Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.08.2010 19:49 - Защо точно 6Via !?
Автор: hugger Категория: Бизнес   
Прочетен: 641 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 13.08.2010 17:19


Малко встъпление преди разясняване на самия продукт

Повечето вече са запознати с факта, че само с една професия в нашето забързано ежедневие, дни в които всеки ден се случва нещо, постоянно се откриват нови и нови неща, няма как да забогатеете! Всеки един от нас независимо какъв статус има в обществото, какъв е размера на банковата сметка, разполага с 24часа на денонощие!


Защо споменах една професия?
Ние учим, учим и след години на учене по училища и университети започваме да работим и това цял живот, като разбира се докато работим е необходимо да продължаваме да учим и да учим, за да може все повече и повече да работим!! На мен това ми изглежда като омагьосан кръг. Но разбира се всеки сам решава как да използва пълноценно тези 24 часа, които имаме.

След като знаем, че имаме 24 часа на разположение е необходимо да ги организираме така, че да работят за нас, да са в наша полза.

Какво можем да направим за да започнем да печелим? Като цяло ще разгледам моите 24 часа преди преди няколко години (смятам, че точно в този период бях в състояние в което са и повечето хора сега - неориентирани финансово, искат да станат милионери, но не знаят как!) Разликата с преди и сега е голяма. Ще ви кажа, цял живот знаех и исках да стана финансово независим, но никога не бях си задавал въпроса как да стане това, как да го осъществя!? Всъщност съм си го задавал, но никога не съм разсъждавал нат него и точно там е проблема. Започнах да си го задавам и да мисля над него след като прочетох част от книгите на Робърт Кийосаки (инвеститор и писател), разбира се ще има хора, които направо ще щракнат върху Х -а на страницата, но всеки преценя сам за себе си! За него ще напиша отделен пост.

Какво всъщност започнах да разбирам за тези 24часа?

В това денонощие имам около 10часа сън (обичам да спя), 9часа работен ден (работа) и останалите 5часа са ми свободни и точно в това време човек си определя съдбата или както повечето го наричат "Късмета",  разбира се и работата е много важна част от изграждането на личността и бъдещето, но разликата при повечето хора и моите разбирания са: работата не е за да носи основния паричен поток, а за изграждане на личността.


Както споменах, от работа човек няма как да стане - финансово независим.
Вижте вашите познати, роднини - те взимат високи заплати, но единственото което се случва е да им се повиши жизнения стандарт, същевременно с това започват да изплащат кредити за най различни играчки,
  част от тях си поверяват парите на други хора (разбира се тези хора не са богати), и малка част от тях са осъзнали силата на инвестирането. Да хубаво е да си повишиш жизнения стандарт, но с тази нова заплата или приходи от работа, ще се покачат и ангажиментите, който трябва да извършите в тези 5часа (свободните ви часове), защото многото работа, учене изяждат тези 5часа (личните Ви 5часа) и по този начин не ви остава време за вас самите, за забавления, за семейство.

Аз през тези 5 свободни часа, сам си избирам какво точно да правя и кога, тези 5часа започват да ми стават любимите часове от денонощието. С течение на времето искам повече и повече (свободни часове), но как да постигна това ?


Необходимо е да се изгради бизнес (тук ще се появят много отрицателни мисли у читателите на този пост, убеден съм в това. Защото хората не обичат тази дума или я свързват с нещо незаконно. Но истината е там, инвестирайте в нещо (бизнес) и в развиването му до край!
Отдавна не е необходимо да имате голям начален капитал за да започнете. Разбира се зависи какъв бизнес искате да изграждате. Идеи всеки има, повечето ще кажат имам идея, но
 тя иска хиляди/милиони лева за осъществяването й. Щом имате такава идея значи ще измислите и нещо, което изисква по-малко средства.


Как да започнете ?

Отговора съм го открил, необходимо е да инвестирам в себе си (знания, умения.. . ), другото което съм разбрал, човек за да стане финансово независим е необходимо да има няколко източника на доход.  Няма значение от големината на приходите, които постъпват при Вас, единствено като начало е необходимо да ги има и да инвестирате част от времето си в увеличаването им. И магията ще стане, убеден съм в това.

И тук вече да разясня за проекта 6via и какво ви дава той.

Това за мен е уникален и революционен начин за печелене на пари.
Предоставя Ви свобода, Вие сами избирате кога, как, къде да работите по него.


Нямате свободно време ? Не можете да отделите 5/10/20 % от заплатата си ? Тогава какво според вас ще се случи след 5години, а след 10 години?

Парите, които инвестирате в този проект са уникално малко, а възвращаемостта е голяма, много голяма. Разбира се, се базира на вашите умения, качества и мотивация.
//
..Като пример мога да ви кажа, още първият месец можете да си възвърнете инвестицията, което означава, че след това парите които печелите са си лично ваши
. Ако желаете може също да разгледате таблицата върху която ви се изплаща, тоест как се изчислява вашето възнаграждение. това може да го направите на - (Лична Група) и (Обща група) , в тези таблици не са поместeни, допълнителните бонуси които се изплащат.
//
Основата върху която е изграден този бизнес е структурата и възможността която предлага мрежовия маркетинг или млм.
Тук е добре да спомена, че
 за да печелите не трябват никакви лични покупки. 
Изцяло се базира в интернет, там ви е офиса/склада/деловодството и всичко останало. 6
via - се грижи за всичко това, Вие го наблюдавате и контролирате.
 
Какво ви носи 6
via ?
Свобода и пари!

Това е приход (актив), който ако веднъж задвижите няма да успеете да го спрете.


Какво е нужно да направите за да печелите пари?

Както споменах бизнеса, който изграждате с помоща на продукта 6
via, се изгражда автоматично, 6via прави всичко нужно за вас. Единственното което трябва да направите е да привлечете няколко човека. Сумата която заплащате, за да участвате активно в проекта е 19.95$. За мен тази сума е малка, дори много малка, спрямо какво получавате ако се включите, а ако тази сума ви се струва голяма по добре спрете да четете и се гответе за новия Ви работен ден!


След като вече сте активен участник в проекта, какво става? От какво печелите ?. Когато вие вече сте активен участник всички хора, които в последствие се регистрират след вас ще попаднат под вашата обща група, вие започвате да печелите $ от напълно непознати за вас лица/участници, тези участници попаднали един път под вас не може да ги загубите никога! Това е група за цял живот единственото което става с нея е да расте(без да правите нищо). Интересно звучи нали? Всичко е напълно реално!

Освен обща група ви се предоставя и друга възможност да печелите $. Лично за мен този продукт 6via е напълно революционнен начин за печелене на пари. Възможностите са огромни и уникални, за това и аз се опитвам да го споделя с повече хора не само с мои приятели и роднини. Това съветвам да направите и вие, споделете го като начало с ваши приятели, ако разбира се имате приятели, които искат да печелят допълнителни (основни) приходи.

 
На колко човека да кажете, колко да регистрирате?

Вие сами си преценяте това. Разбира се ще печелите от тези лични регистрации това може да се наблюдава от таблицата
(Лична група),
но най-много ще печелите ако хората с които работите, (тоест тези ваши приятели) започнат да печелят. Пример : какво е нужно да направите кажете на 5/10 човека за този вид бизнес и за възможността която той предлага и ги научете да направят същото каквото сте направили и Вие. Това е, толкова е лесно, дори и забавно. Тези пари които ще направите с всеки месец ще стават все повече и повече (линията е възходащя)!

Като за начало можете да си направите безплатна регистрация. Защо е безплатна? Направено е с цел за да можете да разгледате, да прецените отново информацията която ви се предоставя и ако всичко това ви допада тоест искате да печелите $ направете го, участвайте.

Всичко това е част от моята гледна точка върху парите.

За повече информация пишете и/или погледнете
видеото на сайта ми тук
Димитър Михайлов - Hugger

 Регистрация



Това е инвестиция, сериозен бизнес за цял живот!
 



Тагове:   МЛМ,   MLM,


Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: hugger
Категория: Бизнес
Прочетен: 11901
Постинги: 3
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930